top of page
20211206_AV_Sfeer restaurant 1.jpg
FoodOnder.jpg
officina-raffaelli.jpg
FoodFotoBoven.jpg
Dok brewing company Gent

HAL 16

Rok Gent
Officina Raffaelli Gent

De industriële setting van de transformatorhal van de oude Acecsite te Gent huisvest een ware foodhal. 

Een microbrouwerij, Italiaans restaurant, taproom met zowel lokale als internationale bieren, barbecueconcept waarbij vuur centraal staat en een burgerzaak met vers gedraaide hamburgers… Allemaal samen zorgen ze voor een smeltkroes van smaken, geuren en impressies.

Dok Brewing Company is een innovatieve microbrouwerij met gezellige brewpub. Je proeft er ter plaatse gebrouwen bieren, vers uit de tanks of van de tap. Het is de ideale plaats om kennis te maken met biercultuur uit alle hoeken van de wereld. Op de wel 30 taps vind je een selectie van eigen bieren, bevriende brouwerijen, (natuur)wijn, cider …

In Hal 16 gaat het over vakmanschap. Rond de centrale toog vind je verschillende eetgelegenheden die apart of gecombineerd op je tafel kunnen.

Officina Rafaelli: Italiaanse gastronomie in al zijn facetten. Luchtige, verse, krokante pizza of een Toscaans streekgerecht. Daniel en Diana laten je wanen dat je op vakantie bent in Italië.

RØK - zeg niet zomaar ‘barbecue’ - Vuur is de basis van ieder gerecht. Traag en laag gegaarde stukken vlees, groenten in de kolen gegaard, gegrilde vis of hun ondertussen (wereld)befaamde puree. Mixed plates of gemengde sharing dishes zorgen dat individuen of groepen steeds rijkelijk gevuld de tafel verlaten.

BØEF serveert allerlei soorten hamburgers. Ga je voor hun vaste assortiment of laat je verrassen door hun seizoensgebonden specials.

Boef Gent

HAL 16, Dok-Noord 4B, 9000 Gent ©2023 WEBSITE BY STEVEN VERMEULEN

bottom of page